ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκρότες στο Panathinaikos24.gr: «Ήρθε η ώρα για το τρεμπλ – Απίστευτο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε γεμάτο γήπεδο»

Η Μάρετ Γκρότες θα αγωνίζεται για τρίτη διαδοχική σεζόν με το "τριφύλλι" στο στήθος και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, τους οπαδούς του "τριφυλλιού", τη νέα έδρα στο Μετς αλλά και τα τρόπαιο που έχει αλλά και θέλει να κατακτήσει.

Γκρότες στο Panathinaikos24.gr: «Ήρθε η ώρα για το τρεμπλ - Απίστευτο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε γεμάτο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έκανε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος” παρουσία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, του προέδρου Τάκη Μαλακατέ, του αντιπροέδρου Δημήτρη Βρανόπουλου αλλά και πολλών ακόμη προσωπικοτήτων που κρατούν τη “σημαία” του συλλόγου ψηλά.

Ανάμεσα τους νέοι αθλητές, αλλά και παλαιότεροι που έχουν δοξάσει τη φανέλα της ομάδας, ανταμείβοντας με τίτλους τον κόσμο. Μια από αυτές είναι και η Μάρετ Γκρότες.

Η Ολλανδή ακραία θα στελεχώσει για τρίτη διαδοχική σεζόν την ομάδα βόλεϊ γυναικών ευχόμενη νέες διακρίσεις και τρόπαια. Κατά τη διάρκεια της Media Day, με δηλώσεις που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, μίλησε για τους στόχους που έχουν τα “φίνα κορίτσια”, τον κόσμο του “τριφυλλιού” αλλά και το γεγονός ότι και τα τμήματα βόλεϊ θα αγωνιστούν σε νέο γήπεδο.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μάρετ Γκρότες στο Panathinaikos24.gr

Πρώτα απ’ όλα καλή σεζόν και με υγεία. Είναι η 3η σου χρονιά στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι ήρθε το πρωτάθλημα. Φέτος τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Nιώθω πολύ όμορφα που θα είμαι για τρίτη χρονιά εδώ. Έχω κατακτήσει ένα double και τώρα ήρθε η ώρα και για το τρεμπλ! Θα είναι υπέροχο. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε αυτούς του στόχους. Νομίζω θα είναι μια πολύ καλή χρονιά».

Ένα σχόλιο για τις νέες συμπαίκτριες σου; Πιστεύεις ότι θα αναβαθμίσουν αρκετά την ποιότητα της ομάδας;

«Ναι σίγουρα. Θεωρώ ότι πλέον έχουμε αρκετή εμπειρία ως ομάδα. Όλες οι νέες παίκτριες μας προσδίδουν ακόμη περισσότερη ποιότητα και πείρα ως ομάδα. Και η Καρκάσες και η Άτκινσον και η Σάμανταν που θα έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Noμίζω ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Έχουμε μια πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά μας, με πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Ευρωπαϊκό και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει το να έχουν ένα “βαθύ” ρόστερ».

Tι θα διάλεγες; Ακόμη ένα νταμπλ στην Ελλάδα, ή ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο;

«Ωχ Θεέ μου… Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη επιλογή, γιατί ως τώρα δεν έχω κατακτήσει κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά και το να κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ θα είναι πραγματικά ξεχωριστό. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Αλήθεια δεν ξέρω τι να απαντήσω».

Είναι καλό για την ομάδα ότι για 2η διαδοχική σεζόν τον ίδιο προπονητή; Ποιο είναι το κίνητρο που σας δίνει ώστε να αποδώσετε;

«Είναι πολύ ήρεμος ως προσωπικότητα αλλά και αρκετά ευθύς σε αυτά που ζητάει από εμάς και μας αρέσει αυτό. Προσπαθεί να δει πόσο πολύ είμαστε συγκεντρωμένες στην προπόνηση και το παιχνίδι και να μας καθοδηγήσει ανάλογα, προκειμένου να διορθώσει τις όποιες ατέλειες. Αυτό μας πάει στο παραπάνω επίπεδο. Στο πάνω «ράφι» του βόλεϊ και είναι πολύ σπουδαίο το έργο του».

Για το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν θα δώσετε τα παιχνίδια σε νέα έδρα;

«Δεν έχω δει ακόμα το κλειστό του Μετς, όμως είναι ωραίες οι προπονήσεις που κάνουμε στο ΟΑΚΑ. Είμαι παράξενη σχετικά με αυτό. Και ξέρω ότι η Αθήνα είναι η πόλη του Παναθηναϊκού και ευελπιστώ οι οπαδοί μας να έρχονται να μας στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το έχει αποδειχθεί έμπρακτα στο παρελθόν.

Όπως για παράδειγμα στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος. Ήταν απίστευτο συναίσθημα για εμάς. Δεν ξέρω πραγματικά πόσος κόσμος είχε έρθει να μας στηρίξει, αλλά όπως φάνηκε ήταν καλό για εμάς και ελπίζω να γίνει και φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.