ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε», ακούγεται να λένε μέλη του πληρώματος.

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Νέο ηχητικό από τους ασυρμάτους του Blue Horizon έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για έναν διάλογο μεταξύ μελών του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν), λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Χαρακτηριστικά, στο ηχητικό ακούγεται κάποιος από το πλήρωμα να λέει: «Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε».

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Και εδώ, σε κανέναν κουβέντα παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Ακούστε τους διαλόγους στο 03:27:

Οι διάλογοι από το «μαύρο κουτί»

Στο μεταξύ, οι απολογίες των κατηγορούμενων δείχνουν ανακόλουθες με όσα αποκαλύπτουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες τους και ειδικά του πλοιάρχου και του υπάρχου που έχουν προφυλακιστεί. Ο ύπαρχος του Blue Horizon κατά την απολογία του ανέλαβε την ευθύνη αλλά δεν αποδέχτηκε το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο.

«Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ήθελα να πέσω να βοηθήσω, αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο» φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν γύρισε προς τα πίσω για να πάρει σωστικό μέσο, «ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση».

Όπως όμως προκύπτει από το βίντεο τη στιγμή της πτώσης και τα δύο μέλη του πληρώματος δεν δείχνουν διάθεση να σώσουν τον άτυχο Αντώνη. Ο ύπαρχος που τον έσπρωξε φαίνεται καθαρά να στέκεται και να τον βλέπει να πνίγεται χωρίς να ψάχνει να βρει σωσίβιο, ενώ ο άλλος συνάδελφός του με αργό βηματισμό κατευθύνεται στο εσωτερικό του πλοίου. Ο ίδιος δε ενώ υποστηρίζει ότι ο 36χρονος άνδρας έπεσε μόνος του, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο πως τον σπρώχνει επανειλημμένα με αποτέλεσμα τελικά να βρεθεί στη θάλασσα.

Ο ύπαρχος όπως υποστήριξε στην απολογία του ενημέρωσε τον πλοίαρχο πως υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα, ωστόσο δεν του μετέφερε την πραγματικότητα του γεγονότος, πως δηλαδή υπήρξε συμπλοκή. Αντιθέτως ο ίδιος εμφανίζεται σε ηχητικό ντοκουμέντο να του λέει πως στην προσπάθειά του να ανέβει στον καταπέλτη τελικά έπεσε.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.