ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διώχνουν τον Μάικ Τζέιμς επειδή…»!

Απίστευτο περιστατικό.

«Διώχνουν τον Μάικ Τζέιμς επειδή...»!

Ο Μίραλεμ Χαλίλοβιτς, αρχηγός της Βοσνίας, σε δηλώσεις του αποκάλυψε μία ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κροατία, όταν ο Αμερικανός άσος ήταν στη Ζάγκρεμπ (2012), με τον Μάικ Τζέιμς να κοιμάται την ώρα του βίντεο και τελικά να αποχωρεί από την ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλίλοβιτς στο «basketballsphere»:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι, ο Μάικ Τζέιμς ήταν μαζί μου. Υπάρχει ένα αστείο ανέκδοτο. Ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προπονητής ήταν ο Ντάνιελ Τζούσουπ. Μετά από περίπου δύο μήνες που ήταν εκεί, σοκαρίστηκε από τις διάφορες πρακτικές και το στυλ παιχνιδιού στην Ευρώπη. Μάλλον από βραδινή έξοδο, επικοινωνία με την οικογένειά του στην Αμερική ή ίσως βιντεοπαιχνίδια. Δεν ξέρω… Αλλά αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που παρακολουθούσαμε, κάτι που συνέβη δύο ή τρεις φορές, και ήταν μεγάλη προσβολή για τον Τζουσούπ.

Μετά από αυτό τον έδιωξαν. Ο Μάικ Τζέιμς, που έφυγε από τη Ζάγκρεμπ, βρέθηκε αργότερα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΝΒΑ, κάνοντας μια από τις καλύτερες καριέρες στην Ευρώπη. Το ξεκίνημά του ήταν πολύ δύσκολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.