ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Άτκινσον στο Panathinaikos24.gr: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα φέτος για να συνεχιστεί το μεγαλείο του συλλόγου»

Η Σέρινταν Άτκινσον ντύθηκε τον Ιούνιο στα "πράσινα" προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού και κατά τη διάρκεια της Media Day μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου για το νέο της ξεκίνημα, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν.

Άτκινσον στο Panathinaikos24.gr: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα φέτος για να συνεχιστεί το μεγαλείο του συλλόγου»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα, να επανακτήσει τα σκήπτρα του Κυπέλλου, αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Το τμήμα ενισχύθηκε για ακόμη μια σεζόν, ώστε να πετύχει όλους αυτούς τους στόχους και μια εκ των νέων παικτριών, παρευρέθηκε στη Media Day του Ερασιτέχνη και μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου.

Η Σέρινταν Άτκινσον ήρθε να ενισχύσει τα “φίνα κορίτσια” και μιλάει για το νέο της ξεκίνημα, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν.

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 1.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr η Σέρινταν Άτκινσον:

Σέρινταν καλωσόρισες στον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν:

«Eίναι πολύ απλό. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Για αυτό είμαι εδώ. Για να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό και για τους φιλάθλους του;

«Γνωρίζω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει κάνει πολλά και ειδικότερα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο βασικός του αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Καταλαβαίνω και νιώθω ότι ο σύλλογος νοιάζεται πραγματικά για τους αθλητές του και τους προσέχει. Το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ να συγκρίνω με τίποτα αυτό. Ήδη είμαι ενθουσιασμένη»

Έχεις αγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εσένα και τις προσδοκίες σου;

«Είναι δύσκολο να το πω ακόμα αυτό γιατί δεν έχω αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και δεν γνωρίζω πολύ καλά το επίπεδο του πρωταθλήματος. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο του πλανήτη, έδωσα τα πάντα εκεί.

Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω στο να γίνει ο Παναθηναϊκός ακόμη καλύτερος και να παραμείνει στην κορυφή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και στο ευρωπαίκό στερέωμα ώστε ο κόσμος να καταλάβει τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Δεν θέλουμε να τον κάνουμε μόνο πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά να τον ανεβάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.