ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Άνετη επικράτηση επί του Πρωτέα με τρομερό ντεμπούτο από τη Τζόουνς

Με την Τζάσμιν Τζόουνς να εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο της με τα "πράσινα" και τη Σταμολάμπρου να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 83-73 του Πρωτέα Βούλας σε φιλικό προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός: Άνετη επικράτηση επί του Πρωτέα με τρομερό ντεμπούτο από τη Τζόουνς

Συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του στα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών επικράτησε σε φιλικό προετοιμασία με σκορ 83-73 του Πρωτέα Βούλας στο τουρνουά «Μπιζάνεια» των Εσπερίδων και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (16/9) την οικοδέσποινα ομάδα της Καλλιθέας.

Για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ξεχώρισα η εξαιρετική Τζάσμιν Τζόουνς η οποία παρά το γεγονός ότι βρίσκεται λίγα 24ωρα στη χώρα μας, έδειξε να έχει εγκληματιστεί πλήρως, πετυχαίνοντας 16 πόντους. Στα ίδια στάνταρ έπιασε και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία είχε επίσης 16 συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις με το “τριφύλλι”.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι πόντοι του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 17 (1), Κωτούλα 9 (3), Παυλοπούλου 8, Cvitkovic 6 (1), Μπάτσιου 2, Πατσιατζή, Αλεξανδρή 5 (1), Jones 16 (1), Range 11 (1), Θεοδωρομανωλάκη 5 (1), Χαιριστανίδου 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.