ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Oι πιο ταλαντούχοι παίκτες του Παναθηναϊκού»: Το «πράσινο» αφιέρωμα του Europa League!

O λογαριασμός του Europa League στο instagram, έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τον κόσμο να "αποφασίσει" για το ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας.

«Oι πιο ταλαντούχοι παίκτες του Παναθηναϊκού»: Το «πράσινο» αφιέρωμα του Europa League!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να δώσει βροντερό “παρών” το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση ομίλων του Europa League, όπου η ομάδα του Iβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ.

Ήδη ο κόσμος του “τριφυλλιού” δείχνει τη δίψα του για να βρεθεί στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου εκτιμώντας την πολύ καλή πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Champions League εκεί που η πρόκριση χάθηκε οριακά από την Μπράγκα.

Με αφορμή την επιστροφή του Παναθηναίκού στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο λογαριασμός του Europa League στο instagram, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό… πράσινο αφιέρωμα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.899 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα παραθέτει τις φωτογραφίες 10 ποδοσφαιριστών της ομάδας προκειμένου ο κόσμος να αποφασίσει ποιος εξ αυτών είναι ο πιο ταλαντούχος.

Στο συγκεκριμένο “γκάλοπ” βρίσκονται οι: Αράο, Μαντσίνι, Πάλμερ-Μπράουν, Βιλένα, Σπόραρ, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Ιωαννίδης, Μπερνάρ και Τζούριτσιτς.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.