ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για το «3 στα 3» στο Αγρίνιο

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League θέλει απόψε (20:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr Live) ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός: Για το «3 στα 3» στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο για τη νίκη και το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» δίνουν απόψε (20:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr Live) ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και αναζητούν ένα σημαντικό τρίποντο, με το οποίο θα συνεχίσουν με πολύ καλό τρόπο την κούρσα για την κορυφή.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μετρά κάποια απώλεια έχοντας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, μια εύκολη νίκη στη Λεωφόρο επί του Βόλου με σκορ 3-0 και ένα σημαντικό “διπλό” στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός τις τελευταίες δέκα δούλεψε σε αρκετούς τομείς προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για τον “Μαραθώνιο” των αγώνων που ακολουθούν αρχής γενομένης από το αποψινό ματς.

Άλλωστε πρόκειται για μια δύσκολη έδρα στην οποία ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά δυσκολεύεται, έχοντας ως παρακαταθήκη το περσινό πέρασμα με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη για τη 12η αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Αγρίνιο χωρίς τον Τιν Γέντβαϊ ο οποίος παρότι την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά και χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Στον άξονα o Ρούμπεν Πέρεθ σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τον Τόνι Βιλένα και τον Μπερνάρ, σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επιθετική τριάδα, ο Μαντσίνι θα είναι δεξιά, ο Παλάσιος δεξιά, ενώ μια θέση “παίζεται” για την κορυφή της επίθεσης ανάμεσα στον Φώτη Ιωαννίδη και τον Άντραζ Σπόραρ.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σινιοράκης (Χανίων) 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) VAR: Μανούχος (Αργολίδας) AVAR: Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.