ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Tα παιχνίδια στο Αγρίνιο κυμαίνονταν πάντα σε… οριακές καταστάσεις

Ο Παναθηναϊκός αναζητά απόψε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται και που τα παιχνίδια κυμαίνονταν πάντοτε σε... οριακές καταστάσεις!

Παναθηναϊκός: Tα παιχνίδια στο Αγρίνιο κυμαίνονταν πάντα σε... οριακές καταστάσεις

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το “3 στα 3” στο πρωτάθλημα θέλει απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” μετά τις νίκες επί του Βόλου και τους ΠΑΣ Γιάννινα, θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Ωστόσο, τα ματς στην έδρα του Παναιτωλικού, αποτελούν παραδοσιακά μια σκληρή δοκιμασία για το “τριφύλλι” αφού διαχρονικά και αν κοιτάξει κανείς πίσω δεν θα βρει νίκη μεγαλύτερη σε έκταση του ενός γκολ!

Αυτή θα είναι η 13η συνάντηση των δυο στο Αγρίνιο με την περσινή νίκη του Παναθηναϊκού με το γκολ του Ιωαννίδη θα δίνει βραχεία κεφαλή στην προϊστορία στους “πράσινους” (5 νίκες) την στιγμή που ο Παναιτωλικός μετρά τέσσερις, ενώ ισάριθμα ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ισορροπία υπάρχει, όμως, πλέον στα γκολ που έχουν σημειωθεί, αφού οι δύο ομάδες έχουν από εννέα και αυτή η επίδοση φανερώνει τη φτωχή συγκομιδή που υπάρχει γενικότερα στα μεταξύ τους παιχνίδια στο Αγρίνιο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι έξι από τις αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 με τρεις νίκες του Παναιτωλικού με αυτό το σκορ και τρεις του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα υπάρχουν τρεις λευκές ισοπαλίες, ενώ η πιο πλούσια συγκομιδή ήταν στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην Super League/Α’ Εθνική την 1η Φεβρουαρίου 1976, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.