ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της FC Bayern Munich, Πάμπλο Λάσο, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας του στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τόνισε την άρρηκτη σύνδεση του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο.

Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό»

Τη χαρά του αλλά και το τιμητικό της πρόσκλησης που έχει για την Μπάγερν Μονάχου, η συμμετοχή στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής των Βαυαρών, μιλώντας για το τουρνουά προς τιμήν του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνον, όσο και για την σπουδαιότητα του, κάνοντας μάλιστα έναν σημαντικό παραλληλισμό του συλλόγου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Μεγάλο τουρνουά, είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε εκεί. Νομίζω ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά στην Ευρώπη, σε περίοδο προετοιμασίας. Μιλάμε για πολύ καλές ομάδες, όμορφη ατμόσφαιρα και πάντα είναι ωραίο να επισκέπτεσαι τον Παναθηναϊκό, για τέτοιου είδους αγώνες. Για εμάς θα είναι ίσως τα πρώτα παιχνίδια που θα έχουμε στη διάθεσή μας όλο το ρόστερ, επειδή είχαμε πολλούς διεθνείς παίκτες. Θα είναι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Θα είναι ένα καλό τεστ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε εκεί».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως το τουρνουά διεξάγεται στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, λέγοντας πως: «Νομίζω πως δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό. Είναι τιμή μας που έχουμε προσκληθεί σε αυτό το τουρνουά, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια, σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, όπως προείπα, και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που θα είμαστε εκεί».

Θυμίζουμε ότι στο Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” το παρών θα δώσουν, πλην της Μπάγερν, η Εφές και η Παρτίζαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.