ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Τσίπρας είναι ξανά εδώ: Αυτός θέλει να αναδεχθεί νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ζητά ο πρώην πρόεδρος;

Ο Τσίπρας είναι ξανά εδώ: Αυτός θέλει να αναδεχθεί νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Καχυποψία, γκρίνια και αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα.

Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας θα αναμετρηθούν για την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας όταν παραιτήθηκε είπε πως ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κεντροαριστερά να ανασυγκροτηθούν και να γίνουν σύντομα κυβέρνηση.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.101.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ένα είναι σίγουρο: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε γιατί αισθάνθηκε κουρασμένος. Παραιτήθηκε γιατί πίστεψε και πιστεύει ότι ένα σοκ ηγεσίας, μια βαθιά ανανέωση και μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη κοινωνία μπορεί να του δώσει ξανά την μεγάλη ώθηση για να κυβερνήσει και πάλι η κεντροαριστερά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.