ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου για… Μιχάιλιουκ και Ντόρσει!

Ανέλυσε τα πάντα.

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου για… Μιχάιλιουκ και Ντόρσει!

Θέση για διάφορα μεταγραφικά ζητήματα του τριφυλλιού πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ άφησε ξανά υπονοούμενα για την στάση του Ιτούδη, ο οποίος προτίμησε μάλιστα στην Εθνική τον Γουόκαπ από τον Ντόρσεϊ, ενώ για τον Ουκρανό ανέφερε πως έμεινε τελικά στην Βοστώνη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 11.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για Μίχαλιουκ – Ντόρσεϊ: «Το γλυκό το φάγανε στη Βοστώνη. Για τον Ντόρσεϊ … δεν είδες πόσο τον χρειάστηκε ο προπονητής στο καλοκαίρι;».

Για τον Παππά: «Το Νίκο τον αγαπάω, τον σέβομαι. Αλλά οι απόψεις μας πολιτικά είναι αντίθετες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ