ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η τιμητική πλακέτα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Σπανούλη!

Δείτε το δώρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Βασίλη Σπανούλη, που παρέδωσε ο Βασίλης Παρθενόπουλος στο gala προς τιμήν του!

Η τιμητική πλακέτα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Σπανούλη!

Στο gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ενόψει της μεγάλης βραδιάς του την Κυριακή (17/09), στο ΣΕΦ, έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από τον αθλητικό, δημοσιογραφικό, ακόμη και πολιτικό χώρο. Φίλοι και συμπαίκτες του Σπανούλη ήταν εκεί, για να τον τιμήσουν.

Μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Βασίλης Παρθενόπουλος, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Μάλιστα, ο κ. Παρθενόπουλος έβγαλε φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, ενώ του παρέδωσε το δώρο της ΚΑΕ και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς εκείνον!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία, πρόκειται για μία πλακέτα με τους τίτλους του Σπανούλη με τον Παναθηναϊκό και μία κάρτα με τις ευχές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Βασίλη, συγχαρητήρια για μια απίστευτη καριέρα! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και στην προπονητική»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.