ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη για την Βιγιαρεάλ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Αλμερία, αλλά τελικά στο 94΄ μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της.

Νίκη για την Βιγιαρεάλ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Με την δεύτερη νίκη στην σεζόν, η Βιγιαρεάλ ανέβηκε κάπως στην 13η θέση της βαθμολογίας και σίγουρα θα έρθει με αναπτερωμένο ηθικό στο «ΟΑΚΑ» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η Αλμερία τελείωσε το ματς με 17 τελικές (μόλις με 37% κατοχή) και οι γηπεδούχοι έμειναν μέσα στο παιχνίδι, χάρη σε ορισμένες καίριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Γιόργκενσεν.

Το πράγμα φάνηκε από νωρίς με τον Δανό τερματοφύλακα να γλιτώνει το 0-1 σε προσπάθεια του Λουίς Σουάρες (4’) και την Βιγιαρεάλ να μην έχει ούτε μία καλή στιγμή σε όλο το πρώτο μέρος.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ακιέμε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Αλμερία στο 44ο λεπτό, ωστόσο ο Ζεράρ Μορένο απάντησε άμεσα κάνοντας το 1-1 για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Σόρλοθ ήταν αυτός που στο 90+4′ χάρισε με το τέρμα του τη νίκη στη Βιγιαρεάλ με ωραία κεφαλιά. Ακόμα κι έτσι πάντως, δηλωτικό για την εικόνα του ματς είναι πως MVP για την ομάδα του Πατσέτα ήταν ο… τερματοφύλακας Φίλιπ Γιόργκενσεν που συνολικά είχε έξι επεμβάσεις, σώζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις το Κίτρινο Υποβρύχιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.