ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποκαλύπτει τη νέα φανέλα – έκπληξη στην Ακρόπολη ο Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει σε ένα μέρος με μεγάλο συμβολισμό τη νέα φανέλα της ομάδας που θα περιέχει και μια μεγάλη έκπληξη.

Αποκαλύπτει τη νέα φανέλα - έκπληξη στην Ακρόπολη ο Παναθηναϊκός

Τη νέα του φανέλα θα αποκαλύψει σήμερα ο Παναθηναϊκός!

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση η οποία θα γίνει στο ιστορικότερο σημείο της Αθήνας, στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι “πράσινοι” αναμένεται να παρουσιάσουν τη νέα εμφάνιση που θα φορούν την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό η συγκεκριμένη εμφάνιση αναμένεται να έχει μια έκπληξη η οποία θα εντυπωσιάσει τον κόσμο του “τριφυλλιού” ο οποίος και εύχεται να είναι γούρικη και να να συνοδευτεί από πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε οι φίλοι της ομάδας είναι αρκετά “ζεστοί” μετά τις φετινές προσθήκες στο ρόστερ και οι δίψα τους να δουν τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή είναι μεγάλη.

Η σημερινή εκδήλωση έχει στόχο να αναδείξει για μια ακόμη φορά την διαχρονική σύνδεση του Παναθηναϊκού με την πόλη της Αθήνας και αναμένεται να γραφτεί στην ιστορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.