ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και 7-0 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός»

Στην πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο αλλά και την έκταση του σκορ η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Κατσουράνης: «Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και 7-0 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός»

Όσα ανέφερε στην εκπομπή “Betarades” ο Κώστας Κατσουράνης:

«Τι να πεις για αυτό το ματς… ο Μπερνάρ έκανε νομίζω, το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του. Ο Παναιτωλικός δεν ξέρει τι θέλει να παίξει.

Παίζει με πέντε πίσω, τρία χαφ, και δυο μπροστα-ήρωες, περιμένει πολύ χαμηλά στο γήπεδο. Έτσι θα χάσεις εννέα φορές στις δέκα. Ήταν θέμα χρόνου να λήξει 0-5, 0-6, 0-7…

Το ματς φώναζε ότι μόλις μπει το πρώτο γκολ… μετά θα γίνει ό,τι έγινε. Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα, η νίκη ήταν πολύ εύκολη για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός και σαν πασέρ. Ο Μπερνάρ παίζει τη θέση του, πίσω από το φορ. Ο Κώτσιρας πάει μια χαρά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και ο Πέρεθ. Με άλλη ομάδα θα είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Το σκορ, όμως, τα λέει όλα! Για τον Αϊτόρ είναι νωρίς για να βρει τον εαυτό του, όπως και ο Αραούχο.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή τροχιά και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μετά το 0-3 δεν παρακολούθησα το παιχνίδι. Δεν βλεπόταν το ματς!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού έδειξαν σαστισμένοι, δεν ήξεραν τι τους γίνεται! Ο Παλάσιος δεν είχε την τελική, πιστεύω όμως, ότι δίνει και πράγματα. Είναι ταχυδυναμικός. Θα ήθελα περισσότερο να πάει στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Μαντσίνι. Ο Μαντσίνι αγωνίζεται όπου του ζητηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.