ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος σούβλισε και έψησε σκάντζοχοιρους!

Σε σούβλες κατέληξαν σκαντζόχοιροι από έναν 35χρονο, ο οποίος μετά την αχαρακτήριστη πράξη του, φρόντισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος σούβλισε και έψησε σκάντζοχοιρους!

Ο 35χρονος, από τη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, φέρεται να θανάτωνε συστηματικά σκαντζόχοιρους για να τους ψήσει και να τους φάει.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί θήρας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου. Αυτή η περίπτωση δεν αφορά παραβάσεις του νόμου 4830/21 – για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε τις σχετικές εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2023.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία Φιλοζωικού Σωματείου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ειδικότερα στην αστυνομική υπηρεσία που ασχολείται με την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ζώα.

Πηγή: lifo.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.