ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Kασσαμπαλής στο Panathinaikos24.gr: «Θέλω το τρεμπλ με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σταύρος Κασσαμπαλής μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου για τις δικές του προσδοκίες στον Παναθηναϊκό, αυτές της ομάδας, τη συνύπαρξη του με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο αλλά και την επιθυμία του να κατακτήσει ένα ... τρεμπλ!

Kασσαμπαλής στο Panathinaikos24.gr: «Θέλω το τρεμπλ με τον Παναθηναϊκό»

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, χτίστηκε μεθοδικά και πολύ προσεγμένες κινήσεις δημιουργώντας ένα ρόστερ το οποίο όμοιο του είχαμε χρόνια να δούμε.

Οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν και ο νέος πασαδόρος του “τριφυλλιού” Σταύρο Κασσαμπαλής, μιλώντας στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, το “γεμάτο” ρόστερ και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να πανηγυρίσει με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση ενός… τρεμπλ!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταύρου Κασσαμπαλή στο Panathinaikos24.gr:

Καλή αρχή και καλώς όρισες στον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι προσωπικές σου προσδοκίες αλλά και αυτές της ομάδας; «Χαίρομαι πολύ που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία, ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές σε όλα τα αθλήματα. Εύχομαι να είμαστε γεροί όλοι οι αθλητές, όλων των τμημάτων και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί αφού μιλάμε για τον Παναθηναϊκό.

Να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι όπως οφείλει να γίνεται σε μια ομάδα και να εκτελούμε τις εντολές του προπονητή μας και να είμαστε σε καλό δρόμο».

Πως νιώθεις που είσαι σε μια ομάδα που έχει στόχο τους εγχώριους τίτλους και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο: «H Eυρώπη είναι ένας δελεαστικός στόχος, μιας και πέρυσι έφτασε πολύ κοντά. Θα δώσουμε τα πάντα για αυτό, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο συν στο βιογραφικό μας και θέλουμε να το χαρούμε μαζί με τον κόσμο μας».

Από τον Άθλο στον Παναθηναϊκό. Πως αισθάνεσαι για αυτή τη μεταγραφή: «Όλοι οι αθλητές έχουν όνειρο να αγωνιστούν σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με αυτό το σήμα στη φανέλα. Θεωρώ ότι αν είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο θα καταφέρουμε πολλά όμορφα πράγματα».

Ήσουν από τους πρώτους που ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησες με Επ, συνεχίζεις με Ιερεθουέλο για παρτενέρ στη θέση του πασαδόρου. Πως αντέδρασες μετά από αυτό;: «Ντάξει είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Να μαθαίνω πριν την έναρξη της σεζόν ότι ένας παίκτης σε τόσο νεαρή ηλικία αποσύρεται. Είναι δυο χρόνια νεότερος μου. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε όπως έχει διαμορφωθεί. Μέχρι στιγμής έχουμε ταιριάξει με τον Ιερεθουέλο»

Τι προτιμάς; Ένα double ή ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό; : «Eγώ θα σου απαντήσω…τρεμπλ».

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο; : «Mε τον κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο συνεργαστήκαμε και στην Εθνική. Νιώθω ευγνωμοσύνη που με εμπιστεύθηκε να με έχει εδώ. Θεωρώ ότι έχουμε καλή χημεία και έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ στο γήπεδο και εμένα μου αρέσει αυτό».

Είσαι στην κρίσιμη φάση ενός αγώνα. Φτιάχνεις το παιχνίδι. Από τη μια είναι ο Κόβαρ και από την άλλη ο Ερνάντες. Που δίνεις την μπάλα; «Είναι δύσκολη επιλογή. Ο Κόβαρ είναι η ήρεμη δύναμη και ο Ερνάντες έχει τη δική του “τρέλα”. Θα μπορούσα να πω ότι είναι μια σχετικά εύκολη απόφαση γιατί ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου δυο παικταράδες. Θεωρητικά πρέπει να στο δείξουν αυτοί με τον χαρακτήρα τους για το τι παίκτες είναι».

Για το ρόστερ και για το αν είναι καλός για την ομάδα αυτός ο “ανταγωνισμός”: «Στην προπόνηση θα πέφτουν κορμιά! Φέτος είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ το ρόστερ αλλά αυτό είναι μόνο στα λόγια. Θα πρέπει να δέσουμε ως ομάδα, να έχουμε χημεία, ομόνοια και να ταιριάξουμε ταλέντο και δουλειά για να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ