ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Zakcret

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τα καταστήματά της Zakcret

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Zakcret

Η «πράσινη» ΚΑΕ από σήμερα (18/9) και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργάζεται με τα καταστήματα της Zakcret, η οποία θα αποτελέσει το νέο χορηγό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα Zakcret

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τα καταστήματα Zakcret, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκλειστικά τόσο από τα φυσικά καταστήματα Zakcret όσο και online μέσω του zakcret.gr.

Παράλληλα, τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όλα τα επισημά προϊόντα μας από τα Zakcret Spots της Θύρας 3 & VIP στο ΟΑΚΑ.

H ZAKCRET SPORTS, είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία στον χώρο των sports και του athleisure. Όραμα όλων στην ZAKCRET SPORTS είναι η συνεχιζόμενη προσφορά innovative αθλητικών ειδών και η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τους καταναλωτές στα φυσικά σημεία πώλησης και το eshop. H ZAKCRET SPORTS αριθμεί 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4 εμπορικές επωνυμίες, (ZAKCRET SPORTS, SNEAKER CAGE, OUTLET CENTER, DISTRICT75).

Στην ZAKCRET SPORTS κάθε μέρα είναι μία νέα πρόκληση που επιδιώκει την βελτίωση των αξιών της προς τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές και την κοινωνία διαμέσου των Sports.

Στην κορυφή των αξιών της ZAKCRET SPORTS είναι ο άνθρωπος και βασικός στόχος της είναι να εμπνεύσει και να προσκαλέσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να ζήσουν την μοναδική εμπειρία των sports και των πλεονεκτημάτων που αυτά προσφέρουν για την φυσική και ψυχική υγεία τους.

Facebook https://www.facebook.com/zakcret/

Instagram https://www.instagram.com/zakcret_sports/

Website https://www.zakcret.gr/athlimata/omades/panathinaikos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.