ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτές είναι οι εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού! (Pics)

Δείτε τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Αυτές είναι οι εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού! (Pics)

Κάτω από την Ακρόπολη και σε μια υπέροχη εκδήλωση την οποία παρουσίασε ο Γιάννης Στάνκογλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα του εμφάνιση.

Πάνω στις δύο εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, τόσο στην πράσινη όσο και στην άσπρη, υπάρχει η απεικόνιση της Ακρόπολης, σε μία εμβληματική μπλούζα για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε είναι ένας σύλλογος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος τόσο με την Αθήνα όσο και με την Ακρόπολη.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 6.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η νέα μας φανέλα κουβαλάει την ιστορία μας. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει δυναμικά στη νέα σεζόν και η adidas δημιουργεί και πάλι τη νέα μας εμφάνιση. Η ομάδα είναι έτοιμη να τη φορέσει στο γήπεδο!», αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο twiter.

Δείτε τις εμφανίσεις:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ