ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θα ανεβούν τα πάντα: Η αύξηση της τιμής αυτού του προϊόντος φέρνει απίστευτο «ντόμινο» στις τσέπες μας

Επηρεάζεται όλη η βιομηχανία τροφίμων.

Θα ανεβούν τα πάντα: Η αύξηση της τιμής αυτού του προϊόντος φέρνει απίστευτο «ντόμινο» στις τσέπες μας

Η υποχώρηση των διεθνών τιμών σε σιτηρά, σπορέλαια, κρέατα και γαλακτοκομικά είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο η αποκλιμάκωση δεν έχει φανεί στα σούπερ μάρκετ.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως η κρίση στα είδη διατροφής απέχει από το να τελειώσει εξαιτίας του κόστους ενέργειας αλλά και των εκτιμήσεων για τα κόστη παραγωγής στις πρώτες ύλες της βιομηχανίας τροφίμων.

Πλέον υπάρχει η τιμή ενός προϊόντος που πάει από ρεκόρ σε ρεκόρ σημαίνοντας παγκόσμιο συναγερμό για τα είδη διατροφής. Πρόκειται για την ακατέργαστη ζάχαρη, η τιμή της οποίας έκανε ρεκόρ 11 ετών.

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 229.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ