ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο!

Το απόλυτο ντέρμπι!

Έρχεται μεγάλη ανατροπή στο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο!

Σε δεύτερο γύρο πάει η ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τις πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες να έχουν βγάλει σίγουρο νικητή τον Στέφανο Κασσελάκη με ποσοστό περίπου 45%.

Δεύτερη με διαφορά εννέα μονάδες είναι η Έφη Αχτσιόγλου που συγκεντρώνει ποσοστό περίπου 36%. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι συγκεντρώνουν ποσοστά κάτω του 10%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στέφανος Κασσελάκης: 45,47% Έφη Αχτσιόγλου: 36,21% Νίκος Παππάς: 8,54% Ευκλείδης Τσακαλώτος: 8,4% Στέφανος Τζουμάκας: 1,28%

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως αφού οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνε σε δεύτερο γύρο μένει να ξεκαθαρίσει το ποιον θα στηρίξουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι για διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα.

Τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο;

Σε δημοσκόπηση που είχε διενεργήσει η Metron Analysis, είχε παρουσιαστεί και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών με Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανο Κασσελάκη ως υποψηφίους. Πρόκειται για τη δημοσκόπηση που είχε διενεργηθεί πριν τον πρώτο γύρο και ήταν η μόνη που είχε «πέσει μέσα» στο προβάδισμα 9 μονάδων του Κασσελάκη.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.