ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ο πλουραλισμός σε σκόρερ και τρόπο επίτευξης τερμάτων δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο! (vids)

Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα εννιά παιχνίδια της σεζόν έχει πετύχει 17 τέρματα και έχει πάρει γκολ από συνολικά 10 διαφορετικούς σκόρερ. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Παναθηναϊκός: Ο πλουραλισμός σε σκόρερ και τρόπο επίτευξης τερμάτων δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο! (vids)

Το τριφύλλι τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε ενισχύθηκε ποιοτικά σε αρκετές θέσεις που δεν είχε τόσες πολλές λύσεις την προηγούμενη σεζόν και ήδη οι πράσινοι παρουσιάζουν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρών προκριματικών, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο ενώ στη συνέχεια πέτυχε μια μεγαλειώδη πρόκριση επί της πολύ ισχυρής Μαρσέιγ. Στα πλέι οφ του Champions League αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την πολύ καλή Μπράγκα.

Από την άλλη στο πρωτάθλημα μετράει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, καθώς έχει κερδίσει τον Βόλο στη Λεωφόρο, τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Σε εννιά παιχνίδια το τριφύλλι έχει πετύχει ήδη 17 γκολ έχοντας μάλιστα μεγάλο πλουραλισμό στο σκόρερ. Συγκεκριμένα, τέρμα έχουν πετύχει συνολικά 10 παίκτες, με τον Μπερνάρ να έχει πετύχει τα περισσότερα (4). Τρία γκολ έχει βάλει ο Σπόραρ, τρία ο Φώτης Ιωαννίδης και από ένα Τζούρισιτς, Τσέριν, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Μάγκνουσον. Με λίγα λόγια τα 10 από τα 17 γκολ που έχει βάλει τα έχει πάρει από παίκτες που αγωνίζονται στα χαφ και στα εξτρέμ.

Αυτό λοιπόν πρακτικά δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός φέτος βρίσκει γκολ από περισσότερους ποδοσφαιριστές απ΄ ότι έβρισκε πέρυσι. Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς και τον τρόπο που έχουν επιτευχθεί τα γκολ  καταλαβαίνει ότι υπάρχει και εκεί μεγάλος πλουραλισμός. Γκολ από στατικές φάσεις, από πλαγιοκοπήσεις, από τριγωνάκια έξω από την περιοχή.

 

Πάμε να δούμε τα γκολ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής:

 

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3 Σπόραρ 10΄, Τζούρισιτς 74΄ και Ιωαννίδης 84΄

 

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο 2-2 Σπόραρ 15΄και Σπόραρ 70΄

 

Παναθηναϊκός  – Μαρσέιγ 1-0 Μπερνάρ 83΄

 

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός 2-1 Ιωαννίδης 90 +9΄

 

Μπράγκα – Παναθηναϊκός 2-1 Μαντσίνι 90+5΄

 

Παναθηναϊκός – Βόλος  3-0 Τσέριν 11΄, Ιωαννίδης 37΄ και Βέρμπιτς 74΄

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός 0-1  Παλάσιος 74΄

 

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5 Μπερνάρ 13΄, Μπερνάρ 45΄, Μπερνάρ 64΄, Αϊτόρ 86΄, Μάγκνουσον 90+3΄

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.