ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σάντος για Εθνική Ελλάδος!»

Πολλά ακούγονται.

«Σάντος για Εθνική Ελλάδος!»

Έντονη είναι η φημολογία για συζητήσεις στην ΕΠΟ για τον Φερνάντο Σάντος.

Μαλιστα σημερινό δημοσίευμα από «Τα ΝΕΑ» επαναφέρει το θέμα σημειώνοντας.

«Το όνομα του Φερνάντο Σάντος συζητήθηκε και πάλι στην ΕΠΟ. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογιέτ ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Και σε μια περίοδο που ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία, την οποία είχε αποκτήσει στα ματς του Nations League. Κάτι η ιστορία με τις κλήσεις, κάτι το άσχημο αποτέλεσμα και η κακή εμφάνιση στην Ολλανδία, κάτι η… απολογία του στις δηλώσεις του για τους παίκτες που επέλεξε και για εκείνους που δεν επέλεξε, όλα αυτά δημιουργούν μια κουβέντα. Την ίδια ώρα που ο Σάντος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά και τρέφει βαθιά εκτίμηση στη χώρα μας. Άμεσα δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Αλλά σε 3 ½ μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του Πογέτ… Ας είμαστε σε επιφυλακή.»

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.