ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα, σύνθετο το παιχνίδι του Ιωαννίδη»

Η αναφορά του Ντέμη Νικολαϊδη στον Παναθηναϊκό και στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα, σύνθετο το παιχνίδι του Ιωαννίδη»

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό ο Ντέμης στην εκπομπή Monday FC:

«Δεν ήταν τόσο σαρωτικός ο Παναθηναϊκός, δεν είχε καλό αντίπαλο. Δεν έχω καταλάβει τι ποδόσφαιρο παίζει ο Παναιτωλικός. Μετά το 1-0 σαν να τελείωσε το ματς. Μετά το 2-0 έκανε άνετα συντήρηση. 

Δεν μου κάνει εντύπωση η απόδοση του Μπερνάρ, τον περίμενα πολύ καλύτερο φέτος. Πέρσι είχε όρεξη, αλλά δεν του έβγαινε το ματς. Το παιχνίδι του Ιωαννίδη είναι σύνθετο, δεν είναι προβλέψιμο, χαίρομαι για την εξέλιξή του. 

Εύκολη νίκη από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε σοβαρό, καλό αντίπαλο. Το κέρδισε όπως ακριβώς ήθελε, κάνοντας συντήρηση ενόψει Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ.  Διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.246 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν δεν παίζει τρομερά και βάζει πέντε γκολ, δείχνει την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάστηκε να παίξει στα κόκκινα. Φέτος έχει περισσότερες λύσεις και αυτό τον κάνει καλύτερο. Πλέον ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.