ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Είμαι περήφανος ως Έλληνας»

Όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού.

Σλούκας: «Είμαι περήφανος ως Έλληνας»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, εκτός από τον Εργκίν Αταμάν, μίλησε και ο Κώστας Σλούκας, τονίζοντας πως αποτελεί ιστορική στιγμή για την ομάδα η παρουσία της Ακρόπολης στη φανέλα των «πρασίνων».

«Νιώθω δέος που βρίσκομαι σε αυτό το μέρος. Πρέπει να πω ότι είναι ιδιαίτερη η ημέρα. Είναι μια ιστορική στιγμή που εμφανίζεται η Ακρόπολη στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια μεγάλη έμπνευση και μια πολύ ωραία φανέλα. Έκλεψα και την είδα νωρίτερα. Εύχομαι να φέρει τύχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ