ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η καταπράσινη ανάρτηση Σλούκα με φόντο την Ακρόπολη

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Σλούκα μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας.

Η καταπράσινη ανάρτηση Σλούκα με φόντο την Ακρόπολη

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τα συναισθήματα του που βρέθηκε στην Ακρόπολη, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία με τους συμπαίκτες του στο τριφύλλι, τον Εργκίν Αταμάν και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Bασίλη Παρθενόπουλο.

Έγραψε «ομάδα» και η φωτογραφία είχε φόντο την Ακρόπολη. Πανέτοιμος για τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποίησε την πιο πολυσυζητημένη μετακίνηση, αφού από τον Ολυμπιακό πήγε στον Παναθηναϊκό.

https://www.instagram.com/p/CxV61Feomz6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.