ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ για τη λαβή στο Αγρίνιο: «Με αγκάλιασε σαν να ήταν η… γυναίκα μου»! (vid)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε για τη λαβή... ελληνορωμαϊκής πάλης που του έκανε ο Μαλής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, χωρίς να πάρει πέναλτι.

Σένκεφελντ για τη λαβή στο Αγρίνιο: «Με αγκάλιασε σαν να ήταν η... γυναίκα μου»! (vid)

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού μίλησε στη “Sportday” και σχολίασε τη φάση, αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή.

«Ο διαιτητής μου είπε ότι “έκανες κι εσύ κάτι” στη συγκεκριμένη φάση κι εγώ του απάντησα: “Δεν έκανα τίποτα. Ήταν πίσω μου και με αγκάλιασε λες και ήταν η… γυναίκα μου”. Του είπα “ρεφ, δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το έδαφος”. Μου είπε: “Όχι, όχι, το έκανες…”. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω… Προσωπικά κατανοώ πως πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ εκείνη την ώρα. Η απόφαση, είναι… απόφαση/. Γι’ αυτό είσαι ο Διαιτητής. ΟΚ, είχε άλλη γνώμη και το σέβομαι, αλλά θεωρώ πως η συγκεκριμένη φάση ήταν πέναλτι…», δήλωσε. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.