ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Sold out» στην πράσινη εμφάνιση του Παναθηναϊκού! (pic)

Η πρώτη παρτίδα με τις πράσινες νέες εμφανίσεις εξαντλήθηκε με τον κόσμο να είναι ενθουσιασμένος με τη νέα εμφάνιση του τριφυλλιού.

«Sold out» στην πράσινη εμφάνιση του Παναθηναϊκού! (pic)

Οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης το απόγευμα της Δευτέρας (18/9). Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τις νέες φανέλες του εξάστερου και μέχρι το πρωί της Τρίτης είχαν κάνει… φτερά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πράσινη μπλούζα, πάνω στην οποία υπάρχει η Ακρόπολη, όπως και στην άσπρη, έχει εξαντληθεί και υπάρχει η ένδειξη «sold out»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ