ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τους τελειώνει όλους ο Κασσελάκης στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του!

Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα...

Τους τελειώνει όλους ο Κασσελάκης στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του!

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσγειώθηκε περίπου σαν φωτοβολίδα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, όμως όπως απέδειξε η πρώτη εσωκομματική αναμέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο τέτοια δεν είναι, καθώς ήταν αυτό που «επικράτησε» με 9 ολόκληρες μονάδες διαφορά της Έφης Αχτσιόγλου, που ήταν και το μεγάλο φαβορί.

Ως γνωστόν οι δυο τους είναι αυτοί που θα αναμετρηθούν εκ νέου την προσεχή Κυριακή, καθώς οι Τσακαλώτος, Παππάς και Τζουμάκας… αποκλείστηκαν, λαμβάνοντας πολύ χαμηλότερα ποσοστά (8,93-8,6-1,3 αντίστοιχα).

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 228.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ