ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός στην Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε κι ο πρόεδρος λόγω απειλών για τη ζωή του!

Το απόλυτο χάος στην γαλλική ομάδα.

Χαμός στην Μαρσέιγ: Παραιτήθηκε κι ο πρόεδρος λόγω απειλών για τη ζωή του!

Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο Πάμπλο Λονγκάρια από οπαδούς της Μαρσέιγ, με τον Ισπανό να παραιτείται από τη θέση του ως πρόεδρος των Γάλλων, σύμφωνα με το Eurosport, μία μέρα μετά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ οργανωμένων οπαδών και εκπροσώπων της διοίκησης.

Έτσι, μετά τον Μαρθελίνο, οποίος επίσης αποτελεί παρελθόν αναμένεται και ο Λονγκόρια να αποχωρήσει από επικεφαλής του club, καθώς έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από τους Ultras της γαλλικής ομάδας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ