ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι, μην ψάχνετε» -Πόσταρε τα μηνύματα που της έστειλε παντρεμένος!

Τον έντονο εκνευρισμό της για έναν παντρεμένο, ο οποίος επιχείρησε να την προσεγγίσει διαδικτυακά, εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με σειρά αναρτήσεών της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι, μην ψάχνετε» -Πόσταρε τα μηνύματα που της έστειλε παντρεμένος!

Τον έντονο εκνευρισμό της για έναν παντρεμένο, ο οποίος επιχείρησε να την προσεγγίσει διαδικτυακά, εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με σειρά αναρτήσεών της.

Συγκεκριμένα, σε stories που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 19/9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για «τον “λόγο” που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι», σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το παράδειγμα του εν λόγω άνδρα -τα στοιχεία του οποίου αποκρύπτει στα σχετικά stories- είναι «ένα από τα πολλά».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο διάλογός της με τον άγνωστο άνδρα που επιχειρούσε να την προσεγγίσει

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα:

1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται

2. Τον “λόγο” που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξαναρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει, αλλά μερικοί τον χαβά τους» έγραψε στο πρώτο story που «ανέβασε» η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις επανειλημμένες προσπάθειες του άνδρα να φλερτάρει μαζί της μέσω μηνυμάτων.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου»

1. Μου έστελνε συνέχεια.

2. Φυσικά ενημέρωσα τη γυναίκα του.

3. Πάντα θα στηρίζω τις γυναίκες, και ας έχω φάει τα μούτρα μου. Κυριολεκτικά…

4. Το πιστεύει όταν λέει πως δεν έκανε κάτι κακό. Το θεωρεί οκ, πραγματικά» έγραψε στην τελευταία σχετική ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καλώντας στη συνέχεια τους followers της να της πουν τη γνώμη τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.