ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός τη Βιγιαρεάλ»

Για το πώς προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, αλλά και για την τακτική που θα ακολουθήσει, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νικολογιάννης: «Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός τη Βιγιαρεάλ»

Για το πώς προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, αλλά και για την τακτική που θα ακολουθήσει, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Βιγιαρεάλ: «Ο Παναθηναϊκός έκανε προπόνηση χωρίς προβλήματα. Απών είναι ο Βαγιαννίδης. Έχει πέσει πολύ μεγάλο βάρος στην τακτική, βάσει μελέτης της Βιγιαρεάλ από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά προετοιμασμένος, ξέρει τις δυσκολίες, αλλά θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα στους ομίλους. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά. Μοιάζει πολύ με τη Μαρσέιγ. Ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει αδυναμίες μεσοαμυντικά και αυτό θα θελήσει να εκμεταλλευτεί. Αύριο πιθανότατα να δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ένα βάρος στις στατικές φάσεις».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Η εκτίμηση που μπορεί να γίνει είναι ότι πέρα από την αλλαγή του Μλαντένοβιτς, που θα πάρει τη θέση του Χουάνκαρ, ίσως να μη γίνουν άλλες αλλαγές. Άντε να γίνουν μια-δυο το πολύ, αλλά δεν είναι σίγουρο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που πιστεύει ότι θα πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός: «Στους χώρους που θα βρει από τη Βιγιαρεάλ δεδομένα. Θα βρει σίγουρα, το θέμα είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα κάνει. Σε αυτά τα ματς τα ευρωπαϊκά πρέπει τη μια ευκαιρία που θα βρεις να κάνεις γκολ. Με την Μπράγκα δεν το έκανε και αυτό πλήρωσε. Επίσης θα πρέπει να αποφύγει αμυντικά λάθη και να είναι πολύ προσεκτικός στην κατοχή της μπάλας».

Τέλος, μίλησε για τη μαζική παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ, αλλά και για το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει… 2/3 με αντιπάλους προπονητές, αφού μετά τον τεχνικό της Ντνίπρο, έφυγε και ο Μαρθελίνιο από τη Μαρσέιγ.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.