ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέλα για τη φανέλα: Εξαντλήθηκε και η λευκή!

Ενθουσιάζουν οι νέες εμφανίσεις τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τρέλα για τη φανέλα: Εξαντλήθηκε και η λευκή!

Ενθουσιάζουν οι νέες εμφανίσεις τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ οι φανέλες του εξάστερου έγιναν… καπνός! Μετά τη χθεσινή παρουσίαση στη λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο μουσείο της Ακρόπολης, ο κόσμος έσπευσε να αγοράσει τις εμφανίσεις και μετά την πράσινη, εξαντλήθηκε και η λευκή!

Είναι χαρακτηριστικό πως η πράσινη φανέλα είχε εξαντληθεί από τις 11 το πρωί, ενώ το απόγευμα υπήρχε η ενημέρωση πως πλέον εξαντλήθηκαν και οι λευκές φανέλες της πρώτης παρτίδας.

Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του
Χαμός με τον Σβεντ – Ποιοι είναι κοντά στην υπογραφή του 29.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ