ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα για Κασσελάκη: «Ο Στέφανος ήταν ΝΔ, κι εγώ ΝΔ είμαι και δεν θα τον ψηφίσω» (vid)

Αποκαλύψεις για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Βόμβα για Κασσελάκη: «Ο Στέφανος ήταν ΝΔ, κι εγώ ΝΔ είμαι και δεν θα τον ψηφίσω» (vid)

Αυτά δήλωσε συγγενής του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ισχυρίζεται ότι και ο Κασσελάκης υποστήριζε παλιότερα τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι κι ο Στέφανος με υποτροφία σπούδασε. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο σόι, δεν είναι Κασσελάκη, αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου,΄ ένα ανοιχτό μυαλό που έχει κάνει λεφτά από την εξυπνάδα της».

Και συνέχισε με τα περί πολιτικών πεποιθήσεων της ίδιας αλλά και του Κασσελάκη.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.059.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολύ ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν».

Πηγή: intronews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.