ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χουάντσο: «Πιο περήφανος από ποτέ με τη νέα εμβληματική φανέλα μας» (pic)

Τρελάθηκε με τη νέα φανέλα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Χουάντσο: «Πιο περήφανος από ποτέ με τη νέα εμβληματική φανέλα μας» (pic)

Εντυπωσιασμένοι δεν έχουν μείνει μόνο οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και τα μέλη της. Μεταξύ αυτών και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος νιώθει και καταλαβαίνει την αξία του συμβολισμού πάνω στην νέα πράσινη φανέλα.

««Πιο περήφανος από ποτέ με τη νέα εμβληματική φανέλα μας. Πάμε Παναθηναϊκέ» έγραψε σε ανάρτησή του ο Ισπανός άσος αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η απεικόνιση του ιερού αρχαίου μνημείου στη φανέλα της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ