ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για Γκελαούζο!

Οπως γνωστοποίησε ο ΕΟΚΑΝ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερα χρόνια.

Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για Γκελαούζο!

Ο ΕΟΚΑΝ γνωστοποίησε τις ποινές για χρήση απαγορευμένων ουσιών σε Γκελαούζο (στίβο), Μπρέτα (ποδηλασία) και Μούγιτς (χάντμπολ).

Στον Κώστα Γκελαούζο, τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο τα τελευταία χρόνια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία ερυθροποιητίνη και του είχε επιβληθεί ποινή προσωρινού αποκλεισμού επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός, ο οποίος ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου του 2026.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Έλληνα αθλητή .

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.