ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Ιδιαίτερη χαρά για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης – Eίμαστε μονιασμένοι στα καλά και τα άσχημα »

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, αναφέρθηκε στη σημασία και το κύρος που προσδίδουν αυτά τα ματς στους παίκτες και την ομάδα, τον ρόλο που θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερα στο γήπεδο, καθώς και για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".

Μαντσίνι: «Ιδιαίτερη χαρά για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης - Eίμαστε μονιασμένοι στα καλά και τα άσχημα »

Αναλυτικά:

Για το αν είναι πρόκληση ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ: «Είναι φανερό ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια. Ετοιμαζόμαστε για ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είμαστε εδώ. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς. Είμαστε 100% έτοιμοι, 100% συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ποιος είναι ο καλύτερος»4

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Όταν ο προπονητής φτάνει σε αυτό το επίπεδο και σε αυτές τις ομάδες πάντα είναι έμπειρος με το τι κάνει με κάθε παίκτη του. Μας βοηθά να βελτιωνόμαστε εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η βοήθειά του είναι μέγιστη. Τον ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που μου έχει δώσει».

Για το ποιος ρόλος του ταιριάζει καλύτερα: «Θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, ανάλογα τον αγώνα και το τι ζητάει ο προπονητής. Γι’ αυτό δεν έχω κάποια θέση ιδιαίτερη. Προτιμώ σε κάθε αγώνα που είναι διαφορετικός να εντάσσομαι πάντα στο σχέδιο που θα μου υποδείξει ο προπονητής και παίζω πάντοτε όπου μου πουν, σε οποιαδήποτε θέση»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κλίμα στα αποδυτήρια με παράδειγμα την αντιμετώπιση του Άντραζ Σπόραρ:

«Ό,τι συνέβη με τον Σπόραρ μπορεί να συμβεί σε κάθε άλλον παίκτη. Αυτό που συνέβη στο ματς με τον Παναιτωλικό δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου και της ψυχής του, το τι είδους άνθρωπος είναι, αφήνοντας τον Αϊτόρ να εκτελέσει τον πέναλτι. Αρκετές φορές, στο γήπεδο πρέπει να παίρνουμε εκείνη τη στιγμή αποφάσεις. Στα αποδυτήρια είμαστε καλά. Είμαστε έτοιμοι, μονιασμένοι και για τα καλά και για τα άσχημα.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.