ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Εύκολη η απόφαση μου να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας σε σερβικό Μέσο, αναφέρθηκε στην επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι επρόκειτο για μια εύκολη απόφαση, για το νέο ρόστερ αλλά και τον Εργκίν Αταμάν.

Σλούκας: «Εύκολη η απόφαση μου να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Περήφανος για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε σε σερβικό Μέσο ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” τόνισε ότι η απόφαση του να ντυθεί στα “πράσινα” ήταν πολύ εύκολη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Εργκίν Αταμάν, πλέκοντας το εγκώμιο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Euroleague: «Οι αγώνες αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα από όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος – όλοι το ξέρουν αυτό.

Μιλούν όλοι για τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του – κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».

Για τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Τα ματς των δύο ομάδων τα παρακολουθούν πάντα σ’ όλη την Ευρώπη. Πάντα, έχουν ενδιαφέρον. Εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς, μέχρι το τέλος».

Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο καλός είναι ο κόουτς Εργκίν Αταμάν. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μέχρι τώρα, ενώ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε εκείνον είναι ότι έχει αυτοπεποίθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.