ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Την προκήρυξη 24ωρης πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ.

Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

“Παραλύει” η χώρα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της, απαιτεί την απόσυρσή του και καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10:30.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 10.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Στην απεργία της Πέμπτης συμμετέχει και ο ΟΑΣΑ, με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου. Οι στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από την έναρξη της βάρδιας στις 05:00 έως τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ. Δεν υπάρχουν αποφάσεις για κινητοποιήσεις στα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.