ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το δείπνο, το δώρο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το «Tαξίδι στα αστέρια» (Pics)

Γεύμα σε όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε κτήμα της Αττικής, ενώ ακολούθησε η παράδοση ενός ιδιαίτερου δώρου στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ αλλά και η προβολή της ταινίας, «Tαξίδι στα αστέρια».

Παναθηναϊκός: Το δείπνο, το δώρο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το «Tαξίδι στα αστέρια» (Pics)

Ενωμένοι σαν μια «οικογένεια». Πρόκειται για μια φράση που ουκ’ ολίγες φορές έχει βγει από τα χείλη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και που μετουσιώθηκε για μια ακόμη φορά σε πράξη το απόγευμα της Τετάρτης.

Μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ παρέθεσε γεύμα στον οργανισμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά το πέρας του οποίου καταγράφηκαν ιδιαίτερες στιγμές.

Αρχικά στελέχη και μπασκετμπολίστες, παρακολούθησαν την ταινία «Tαξίδι στα αστέρια» ενώ ακολούθησε και μια έκπληξη προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ο technical director της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς, όλοι μαζί έκαναν δώρο τη λευκή φανέλα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με τον αριθμό “7000” στην πλάτη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος στην ομιλία του είπε:

«Θέλω να σας καλωσορίσω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, εσάς και τις οικογένειές σας. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τις μεγάλες νίκες και επιτυχίες που είχαμε στο παρελθόν. Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία στην Ελλάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.