ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aπίθανη ατάκα Ρέινα στη συνέντευξη Τύπου: ««Είχα φόβο και… μαλλιά την τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό»»

Ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ, Πέπε Ρέινα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε την ιστορική αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα το 2002, πετώντας μια εξαιρετική ατάκα.

Aπίθανη ατάκα Ρέινα στη συνέντευξη Τύπου: ««Είχα φόβο και... μαλλιά την τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό»»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη την Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική του Europa League και σήμερα υπήρξαν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την όρεξη της ομάδας: «Βέβαιως για μας αυτή η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο. Πριν από 14-15 χρόνια η Βιγιαρεάλ άρχισε να γράφει ιστορία και σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται». Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο: «Οι πρώτοι αγώνες στη φάση των ομίλων είναι πολύ σημαντικοί. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο προβάδισμα ειδικά εκτός έδρας. Έχουμε καινούργιο προπονητή εδώ και 1,5 εβδομάδα. Έχουμε αρχίσει ήδη να αφομοιώνουμε ορισμένα πράγματα από όσα μας λέει».

Για το αν βοηθά μια νίκη μετά την έλευση του νέου προπονητή: «Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μοιάσουμε στην ομάδα που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μια νίκη θα μας βοηθήσει».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν γνωρίζει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε την Μαρσέιγ και έχει κάνει 3/3 στο πρωτάθλημά της. Ξέρω ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι σε φόρμα».

Για το 2001-02 που ήταν στην Μπαρτσελόνα και τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι το ματς στην Βαρκελώνη. Τότε ο τερματόφυλακας μας χτύπησε και μπήκα αλλαγή. Τότε είχα φόβο και… μαλλιά . Ηταν στα προημιτελικά αυτός ο αγώνας και τον θυμάμαι καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.