ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεσόρ: «Ένας από τους λόγους που επέλεξα Παναθηναϊκό ήταν ο Αταμάν»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι η παρουσία του Εργκίν Αταμάν ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην Αθήνα.

Λεσόρ: «Ένας από τους λόγους που επέλεξα Παναθηναϊκό ήταν ο Αταμάν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη σερβική ιστοσελίδα Sport Klub ο Ματίας Λεσόρ:

«Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, όλοι ως ομάδα. Προσπαθώ να αφομοιώσω το σύστημά του και πώς θα με χρησιμοποιεί. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν είμαι καιρό εδώ, οπότε μου είναι δύσκολο να τους συγκρίνω, αλλά ο Αταμάν είναι ένας από τους λόγους που ήρθα», είπε ο Λεσόρ.

Για το πως φαντάζεται αυτή τη συνεργασία και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχει σημασία πώς αρχίζεις τη χρονιά, αλλά πώς την τελειώνεις, κάτι που το είδαμε και με την Παρτιζάν την περασμένη χρονιά. Ήμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην έναρξη των playoffs στην Ευρωλίγκα και νομίζω πως τον ίδιο στόχο έχουμε και τώρα εδώ».

Για τη σχέση που είχε και έχει με τον κόσμο της σερβικής ομάδας κι αυτή που ευελπιστεί να αναπτύξει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ειλικρινά, δε μπορώ να πω πως θα έχω ό,τι είχα και στην Παρτιζάν. Ήταν μία ξεχωριστή σχέση. Είχα μία απίστευτη χρονιά, την οποία δε φανταζόμουν έτσι πριν αρχίσει. Ήρθε φυσικά. Θα τα δώσω όλα και τώρα στον Παναθηναϊκό και θα δούμε πώς θα το εκλάβει ο κόσμος.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες, ξέρω μόνο πως είμαι ευλογημένος που μπορώ να παίζω μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους, που θεωρούνται από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσω συνειδητά να επαναλάβω ό,τι έγινε στην Παρτιζάν. Θα πηγαίνω βήμα-βήμα και θα δούμε».

Τριφύλλι»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.