ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H πιθανή ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

H πιθανή ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Εuropa League, με το ΟΑΚΑ να είναι καταπράσινο και να θυμίζει και πάλι… κόλαση!

Οι δυο ομάδες είναι έτοιμες για την αποψινή βραδιά, έχοντας ανακοινώσει τις αποστολές τους με τους προπονητές να έχουν στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να εξοντώσουν τον αντίπαλο.

Σε ό,τι αφορά τη Βιγιαρεάλ. Το “κίτρινο υποβρύχιο” έρχεται με νέο προπονητή καθώς ο Πατσέτα θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο της μετά και από το παιχνίδι με την Αλμερία όπου με ανατροπή πήρε τη νίκη 2-1. Ο Ισπανός δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως με το ρόστερ ωστόσο γνωρίζει την ποιότητα του ρόστερ, έχοντας στο μυαλό του το πλάνο για το αποψινό ματς.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ενδεκάδα λοιπόν μπορεί να δούμε τους εξής παίκτες.

Ο Ρέινα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Φόιτ στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Αλμπιόλ και Γκάμπια στο κέντρο και τον Μορένο αριστερά. Στον άξονα ο Καπουέ με τον Παρέχο, δεξιά θα κινείται ο Πίνο, αριστερά ο Μπαένα ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Χεράρ Μορένο, με τον Σέρλοθ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.