ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μια… ευρωπαϊκή Πέμπτη: Σε live streaming οι «μάχες» των τμημάτων πόλο και πινγκ πόνγκ του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα τα ευρωπαϊκά του ταξίδια στην επιτραπέζια αντισφαίριση γυναικών στην Ισπανία και στο πόλο ανδρών στο Μαυροβούνιο ενώ φυσικά η ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στις 19:45.

Μια... ευρωπαϊκή Πέμπτη: Σε live streaming οι «μάχες» των τμημάτων πόλο και πινγκ πόνγκ του Παναθηναϊκού

Μια ευρωπαϊκή βραδιά γεμάτη… Παναθηναϊκό!

Ο σύλλογος είναι έτοιμος να ζήσει μια σπουδαία νύχτα στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου κάνει την ευρωπαίκή της πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League αντιμετωπίζοντας τη Βιγιαρεάλ στο ηφαίστειο του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο ευρωπαϊκή είναι και η ημέρα για τα τμήματα του Ερασιτέχνη αφού τόσο το πόλο όσο και το πίνγκ πόνγκ κάνουν τη δική τους πρεμιέρα.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτες θα μπουν στη μάχη του εξωτερικού οι γυναίκες του Παναθηναϊκού που είναι κάτοχοι του προπέρσινου Europe Trophy και θα αγωνιστούν στις 5μ.μ. κόντρα στην Girbau-Vic για το Champions League. Από πλευράς ΠΑΟ θα αγωνιστούν οι Τόλιου-Παρίδη, Τοφάντ και Αρτσέτου.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.ettu.tv/en-int/livestream/panathinaikos-ac-gre-vs-girbau-vic-tt-esp/1645342?fbclid=IwAR2rPqmeGZZZoSwp0VGs7mPlatZTA3vHlymG49s2-xntGSBig5t8WktgxVs

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 7μ.μ. το ανδρικό πόλο του Παναθηναϊκού επανέρχεται και πάλι στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη αντιμετωπίζει στις 7μ.μ. στο Μαυροβούνιο την Πρίμορατς σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση και φιλοδοξεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση στον ακόλουθο σύνδεσμο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.