ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομερά πράγματα: Η ΕΠΟ ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκει ξένο και βάζει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι!

Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να κάνει ξανά το θαύμα της και να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που γίνεται Δευτέρα ενώ τα ματς σε όλη την Ευρώπη παίζουν Σαββατοκύριακο.

Τρομερά πράγματα: Η ΕΠΟ ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκει ξένο και βάζει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι!

Φωτιά στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι έτοιμη να βάλει η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Μπένετ ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκει ξένο διαιτητή για το ματς της Δευτέρας, τη στιγμή που όλα τα ματς των πρωταθλημάτων της Ευρώπης πραγματοποιούνται σαββατοκύριακο.

Αυτό πρακτικά βάζει… φωτιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι κάθετος στην πάγια θέση του ότι στα ντέρμπι θέλει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές, καθώς οι Έλληνες έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει φουλ παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Μπένετ, καθώς όλοι γνωρίζουν πως γίνονται οι ορισμοί τα τελευταία τρία χρόνια.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.