ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει ξένο διαιτητή για το Παναθηναϊκό – ΑΕΚ η ΕΠΟ

Μετά το φιάσκο με τον ορισμό του Σιδηροπούλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ η ΕΠΟ αναζητά πλέον ξένο διαιτητή!

Ψάχνει ξένο διαιτητή για το Παναθηναϊκό - ΑΕΚ η ΕΠΟ

Ο Στηβ Μπενετ έβαλε «φωτιά» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αφού έχει ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο και πλέον η καρέκλα του τρίζει ενώ αναζητείται ξένη λύση.

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης χωρις να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς το παιχνίδι της Λεωφόρου. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται επαφές, παρά τον ισχυρισμό του Άγγλου αρχιδιαιτητή ότι δεν μπορεί να βρει διαθέσιμο ξένο ρέφερι, για να βρεθεί elit ρέφερι από την ΟΥΕΦΑ για να έρθει και να σφυρίξει στο παιχνίδι, το οποίο επί της ώρας είναι στον αέρα. Το γεγονός άλλωστε ότι ο αγώνας είναι Δευτέρα, ημέρα στην οποία ελάχιστοι αγώνες διεξάγονται για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι στα «συν».

Με τον τρόπο αυτό θα ικανοποιηθεί η ΑΕΚ που δηλώνει ότι δεν Έλληνα ρέφερι ενώ από την άλλη πέρσι είχε γίνει ολοκληρη ιστορία με τον Σιδηρόπουλου που είχε οριστεί στο αντίστοιχο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής αλλά δεν το είχε σφυρίξει ποτέ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κίνηση πάντως, της ΕΠΟ να ανακοινώσει διαιτητές χωρίς τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα της Ομοσπονδίας στον Μπένετ που είχε στείλει τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής με τον Σιδηρόπουλο στη Λεωφόρο αλλά η ΕΠΟ δεν ανακοίνωσε ποτέ τον συγκεκριμένο ορισμό.

Η επιμονή του Μπένετ για κάτι που είχε ξαναγίνει πέρυσι δείχνει ότι το έχει πάρει κι ο ίδιος απόφαση ότι τελειώνει. Το μέλλον του θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Όσον αφορά τον Σιδηρόπουλο να τονιστεί ότι εξαιτίας του τραυματισμού με το ποδήλατο που είχε τον περασμένο Ιούνιο, έκτοτε δεν έχερι διαιτητεύσει σε παιχνίδι παρά μόνο ως var, το πιο πρόσφατο ήταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.