ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινη» λαοθάλασσα με Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ: Εξαφανίστηκαν 57.000 εισιτήρια

Έτοιμος να ζήσει και πάλι ένδοξες στιγμές βγαλμένες από το παρελθόν είναι ο Παναθηναϊκός καθώς το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο με τη Βιγιαρεάλ!

«Πράσινη» λαοθάλασσα με Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ: Εξαφανίστηκαν 57.000 εισιτήρια

Έτοιμος να ζήσει στιγμές βγαλμένες από το ένδοξο παρελθόν του είναι απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τη Βιγιαρεάλ τον κόσμο να δίνει “βροντερό” παρών προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Περίπου δυο ώρες πριν το ματς και με την προσμονή που υπάρχει για την αποψινή σπουδαία βραδιά έγινε γνωστό ότι έχουν διατεθεί κάτι περισσότερο από 57.000 εισιτήρια!

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά συνέπεια αναμένεται να είναι κατάμεστες οι εξέδρες και (όπως συνέβη και με την Μπράγκα) οι «πράσινοι» να δώσουν σε καυτή ατμόσφαιρα το πρώτο ματς για τους ομίλους του φετινού Europa League κάτι το οποίο πρόσμεναν με ενθουσιασμό!

Πέραν αυτού, δε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα γράψουν ιστορία απόψε, καθώς θα ξεπεραστεί η επίδοση των 54.274 εισιτηρίων στο παιχνίδι με τη Ρόμα το 2010. Σπάζοντας, έτσι, το δικό του ρεκόρ το «τριφύλλι» θα κάνει ρεκόρ προσέλευσης για ελληνική ομάδα σε αγώνα της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.