ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H βαθμολογία του έκτου ομίλου: Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός!

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του 6ου ομίλου του Europa League μετά την πρώτη αγωνιστική.

H βαθμολογία του έκτου ομίλου: Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός!

Επέστρεψε και ήρθε για να μείνει ο Panathinaikos!

Η ομαδάρα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς φώναξε στην Ευρώπη ότι είναι και πάλι εδώ, ισοπεδώνοντας 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο από 60 χιλ. φιλάθλους Ολυμπιακό Στάδιο, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι “πράσινοι” πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από 12 χρόνια και πλέον αποδεικνύουν ότι βρίσκονται στο υψηλότατο επίπεδο, με τον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ να πετυχαίνουν δύο αδιανόητα γκολ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρεν επικράτησε 3-0 της Μακάμπι Χάιφα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και με νίκη θέτει γερές βάσεις για μια μεγάλη πορεία!

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία του έκτου ομίλου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.