ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα επικρατώντας 2-0 της κατόχου του τίτλου του Europa League το 2021, Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ και έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης.

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός έκανε και πάλι την Ευρώπη να υποκλίνεται στο μεγαλείο του.

Οι “πράσινοι” με μια επιβλητική εμφάνιση “καθάρισαν” 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ κάνοντας το πρώτο μεγάλο “μπαμ” στο φετινό Europa League και ανάγκασαν τον ισπανικό Τύπο να εξαπολύσει “πυρά” κατά της ομάδας του Πατσέτα για την εμφάνιση της.

Τα δυο εξαιρετικά γκολ από Ιωαννίδη και Σπόραρ ήταν εκείνα που χάρισαν στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους πρώτους της τρεις βαθμούς στη διοργάνωση και πλέον το πρόγραμμα δίνει το δικαίωμα για κάτι μεγάλο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιατί; Το “τριφύλλι” έκανε αυτό που έπρεπε, το οποίο βάσει εικόνας δεν θα πρέπει να θεωρείται υπέρβαση αφού το επιβλητικό της παρουσίας του απέναντι στην κάτοχο του τίτλου το 2021, άφησε υποσχέσεις.

Μάλιστα η αποστολή γίνεται ακόμη πιο θελκτική αφού ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει στις 5 Οκτωβρίου τη Μακάμπι στη Χάιφα. Μια ομάδα η οποία έχασε με κάτω τα χέρια, από τη Ρεν στη Γαλλία 3-0 και είναι σίγουρα στα μέτρα του “τριφυλλιού” αν όχι και χαμηλότερου βεληνεκούς.

Στη συνέχεια ακολουθεί ακόμη μια τιτανομαχία με τη Ρεν στο ΟΑΚΑ το οποίο αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο. Το ματς με την ομάδα της Κυανής Ακτής είναι προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου. Εκεί ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει ένα ακόμη έπος αντίστοιχο με αυτό της Βιγιαρεάλ και να φτάσει σε ένα “3 στα 3” το οποίο θα ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση.

Και αν κανείς αναλογιστεί την εμφάνιση που έκανε το “τριφύλλι” κόντρα στη Βιγιαρεάλ, σίγουρα μπορεί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.