ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βαγιαννίδης – Θεραπεία ο Βέρμπιτς

Την πρώτη του προπόνηση μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, με τον Βέρμπιτς να ακολουθεί θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και τον Βαγιαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βαγιαννίδης - Θεραπεία ο Βέρμπιτς

Στο Κορωπί επέστρεψαν την επομένη του θριάμβου επί της Βιγιαρεάλ με σκορ 2-0 οι παικτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση της Δευτέρας, με την ΑΕΚ.

Οι “πράσινοι” που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς με το “κίτρινο υποβρύχιο” ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, την στιγμή που ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκανε θεραπεία, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η επομένη της εντυπωσιακής πρεμιέρας στον όμιλο του Europa League βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.